Okres realizacji projektu: 01.10.2019 r. – 30.06.2023 r.
Oś priorytetowa: IV. Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego
Działanie: 4.4 Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R
Okres realizacji projektu: 01.10.2019 r. – 30.06.2023 r.
Oś priorytetowa: IV. Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego
Działanie: 4.4 Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R
Więcej informacji w załączniku.
Instytut Innowacji Przemysłu Mleczarskiego Sp. z o.o., Centrum Badawczo-Rozwojowe, Laboratorium Badawcze w Mrągowie zatrudni młodszego specjalisty ds. badań mikrobiologicznych / młodszej specjalistki ds.
Szanowni Państwo,
Studentko, studencie!
Rozdajemy wejściówki na największą w Europie i Azji konferencję dla kobiet w nowych technologiach, która odbędzie się w Warszawie w dniach 14 i 15 czerwca 2023!
Studenci Dla Zdrowia oraz Wampiraida – projekty Niezależnego Zrzeszenia Studentów zapraszają na webinar “Za syrenami – relacja z pierwszej ręki z życia ratownika medycznego Janka Świtały”.
Halo Studenci, Absolwenci i osoby poszukujące nowych wyzwań!
Mamy nadzieję, że majówka minęła Wam przyjemnie i słonecznie
W imieniu Dziennika Gazety Prawnej oraz Banku Gospodarstwa Krajowego zapraszamy studentów do udziału w II edycji konkursu 3W: woda, wodór, węgiel, którego celem jest popularyzacja idei 3W i wiedzy o wodzie, wodorze i węglu jako o trze
Szanowni Państwo,